Versenyszámaink

  • Eseményszervezés


  • Szakmai rendezvények:
     Az A.Vendi Kft. teljeskörű rendezvényszervezést vállal az országban egyedülálló programválasztékkal - a kreativitás és a dekadencia jegyében. Stratégiánk lényege, hogy felmérjük az igényeket, az adottságokat és a lehetőségeket, melyek mentén teljeskörűen szervezünk és rendezünk, azaz a rendezvények előkészítését és azok utómunkálatait is elvégezzük. Mindezt úgy, hogy a célcsoportnak létrehozott esemény a leghatékonyabban támogassa a vállalatának marketingfolyamatait. Magas igényeket támasztó Ügyfeleink számára biztosítékul szolgál több éves szakmai tapasztalatunkból adódó gyakorlatiasság, a legkorszerűbb rendezvénytechnikai alkalmazások innovatív felhasználása, harmónikusan illeszkedve az aktuális esemény típusához. Mindemellett  kiterjedt és több éves együttdolgozás eredményéből adódan jó, több esetben baráti viszonnyá lett, naprakész alvállalkozói kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, meglehetősen kedvező áron tudjuk a rendezvényszervezés valamennyi lépcsőfokát, valamint a marketingtevékenységeket megvalósítani. Cégünk zsenge kora ellenére az imént felsoroltak alapján lelt kedvező fogadtatásra Ügyfeleink szemében.


 -szakmai konferenciák


Rendezvényügynökségünk tréningek, szakmai továbbképzések, szekcionált konferenciák, workshopok, teljes körű lebonyolítását vállalja tíz főtől akár több száz főig. Hazai és nemzetközi vállalati konferenciák és ehhez kapcsolódó komplex programsorozat (továbbá szállásfoglalás és catering szolgáltatások) rendezvényszervezési feladatait vállaljuk.
 

 

-évnyitó, évzáró gálákAz exkluzív rendezvényeknél már a kreatív tervtől megkezdődik a szervezési feladat, az adott esemény jellege és ügyfeleink igényei szerinti hangulat,- és díszlettervezők valamint technikusok segítségével valósítjuk meg a cége számára nagy perspektívával bíró rendezvényt.

 

 

-díjkiosztó-ünnepségekAz átadókat könnyed műsor kötheti össze, illetve lehetőség van arra is, hogy a cég egyes részlegei az év során elért eredményeiket kisfilm formájában mutassák be kollegáiknak. A filmek koncepciójának kialakításában az A.Vendi Kft. szívesen nyújt segítséget, valamint vágási munkálatokat, filmek beszerzését, riportok elkészítését is szívesen magára vállalja ügynökségünk.

 
 -jótékonysági összejövetelek, CSR-aktivitások

A CSR (corporate social responsibility: vállalati társadalmi felelősségvállalás), mint komplex vállalatirányítási, vezetői felfogás egyre elterjedtebb lett hazánkban is, amely társadalmi értékeket is érvényesít, s afelé is szolgál, melynek megvalósításában az A.Vendi Kft aktívan segíteni kíván. 
 

 

-partnertalálkozókPartner- és ügyfélkapcsolati találkozók, események megszervezése esetén elsődleges a célunk, a cég stratégiai elvárásainak megfelelően, kreatív koncepcióra alapozott image növelés, arculat építés. Partnertalálkozók, vevőtalálkozók vagy más tematikus rendezvények kapcsán választékos programokkal, előadásokkal színesítjük a rendezvényeket. Hangsúlyt fektetve a nemzeti és az európai kultúra, művészet értékeinek közvetítésére is.
 

 

-továbbképzések


Hosszabb távú együttműködés pl. tréningsorozatok, folyamatos képzés-fejlesztések, stb. esetén a szervezési díjat igen kedvezményes értékben tudjuk biztosítani.

 

 

-céges vacsorák, party-k


Ügyfeleinknek olyan protokoll eseményeket szervezünk, melyek a formális szabályok szigorú betartása mellett, a résztvevők aktív részvételének köszönhetően egyediek, különlegesek, jó hangulatúak -a legfontosabb szempont-, a rendezvény üzleti céljainak megvalósulásaival párhuzamosan.


 

 

 -konferenciareggelik


Integrált kommunikáció iránti igényeknek megfelelően, ügyfeleinknek komplex szolgáltatást nyújtunk minden olyan eseménymarketinggel összefüggő aktivitásaiban is,  mint sajtóeseményeik,  új termékek/szolgáltatások bemutatóinakkivitelezése, koordinálása. 
 

 

-sajtótájékoztatók


Rendhagyó sajtótájékoztató megszervezését is vállaljuk. Így akár az újságírók, a nagyközönség számára -igény szerint, akár- nem publikus helyszínen, egy improvizációs, szinpadisa előadás keretei között is megismerhetik vállalatuk legújabb fejlesztését. 

 
 -sajtóreggelik


Elegáns hátteret biztosítunk cége üzenetének célzott publikálásához, annak eredményes közvetítéséhez.
 
 -kiállítások és kiállításokon való részvétel


Hathatós segítséget biztosítunk, olyan -akár több napos-eseményeknél is, ahol ügyfeleink kiállítást kívánnak megvalósítani partnereik közreműködésével, azok kitelepülésével. Természetsen egy harmadik fél által szervezett rendezvényre való kitelepülés is kompetenciánkhoz tartozik.
 
 -road show -k (többállomásos, országos turnék)


Vállaljuk az immáron nem csak együttesek, hanem már szervezetek és cégek által is igényelt -az önnön népszerűsítésükre szolgáló- országos vagy akár nemzetközi körutak szervezését.
 
 -versenyek

Cégünk teljeskörűen megszervez különféle versenyeket, (pl. borversenyek) a zsűrik és a résztvevők meginvitálásán és regisztrációján túl, az egyedi díjak kitalálásán és beszerzésén keresztül, az idilli, az alkalomhoz leginkább harmónizáló légkör megteremtését. 

 -csapatépítő tréningek

Feszültség levezetésre, avagy csak egy könnyed és szórakoztató kikapcsolódásra vágynak kollégáival?
A különböző tematikákra épülő, egyedi koncepciójú in-és outdoor csapatépítő programjaink segítenek összekovácsolni a csapatot -figyelve a meetingek és a kikapcsolódás ideális egyensúlyának megtartására.
 
 -családi napok


A rendezvény célja, a meglévő ügyfelek és/vagy kollégák és családtagjai számára olyan program szervezése, melynek köszönhetően a partnerek cég iránti lojalitását, a termékek márkaimázsát erősíteni hívatott.
 
  • Civil tömegrendezvények:
    Legyen szó bármely kulturális- társadalmi eseményről, mi biztosítjuk az összes közterületi engedélyek komplett ügyintézését, a kapcsolódó hivatalos szervekkel  történő folyamatos egyeztetést, különös hangsúlyt fektetve, oly szakegységekre mint OMSZ, MMME, ORFK, ÁNTSZ, KöJáL, BKV, helyi önkormányzatok, mindezet a közbiztonság kiemelt figyelembevételének céljából. Minden esetben a helyi adottságra, szabadtéri lehetőségekre adoptálva alakítjuk ki kreatív, innovatív rendezvénymegoldásainkat.
 -fesztiválok                                                          


Legyen szó akár időszakos művelődési ünnepélyről, akár csoportos ünnepi játékokról, azok megszervezésében bátran számíthat az A.Vendi Kft-re.
 
 -koncertek


Komoly- és könnyű zenei, színvonalas koncertek, igényes kivitelezését, kreatív megvalósításokkal örömmel vállaljuk.
 
 -városnapok/falunapok


Egy közösség életében az összetartozás érzetét és tényét a közös ünnepek, a tradíciók felevenítése és megélése biztosítja, amelyek megszervezését és koordinálását a helyi kívánalmaknak megfelelően vállaljuk.
 


 

  • Marketingtevékenységek


- arculatfejlesztés - arculatának jobbítása, modernizálása, imázsának növelése

- promóciós tevékenység - hogy lássák a piacon (használva akár a bluetooth reklámot vagy instant beszélő bárpultot..stb., amit a helyszín és a helyzet megkíván).

- telemarketing, telesales kampányok tervezése, kivitelezése - a kampányai során megszólítandó vagy már korábban megszólított ügyfelekkel való kapcsolatfelvétel és eladásösztönzés - szóljon az termékről vagy komplex szolgáltatásról. Rendezvényre invitált meghívottak telefonon keresztüli inspirálása az esemény előtt pár nappal.

- médiastratégia-tervezés - annak meghatározása, hogy melyik médiumban milyen tartalommal érdemes megjelennie

- PR kampány levezetése - nyilvános kommunikációját intézzük

- kiadványok szerkesztése - legyen az meghívó, menükártya, prospektus, hírlevél, éves jelentés...

- média- és kampánymonitoring - figyeljük cégének és kampányának sajtómegjelenéseit, teljeskörű sajtófigyelés

- médiafelület-vásárlás - hogy a megfelelő helyen szerepeljen jó áron   - rendezvényfotózás, arculati anyagok fotózása   - image filmek, klipek készítése, felvétele, vágása   - látványtervek készítése, dekorációk kivitelezése marketingeseményeire, rendezvényeire   - egyedi welcome-ajándékok beszerzése, gyártatása